Iværksætteri

Har du en iværksætter i maven?
Kender du det? Du har fået en super god idé til en virksomhed, og det bobler i maven af glæde og spænding over muligheden for at oprette dit eget. Et væld af spørgsmål melder sig på banen. Du aner ikke, hvor du skal starte, men du bliver mere og mere besluttet på, at din idé skal stå sin prøve.

Start med tre grundlæggende spørgsmål

 • Hvilken slags virksomhed du vil starte?
  F.eks. en virksomhed der tilbyder coaching som kerneområde, en frisørsalon med oplevelser eller en konsulentvirksomhed?
 • Hvilke produkter eller ydelser du vil sælge?
  F.eks. coachingsamtaler, guide til den motiverende samtale, kostvejledning eller privat sygepleje.
 • Hvem er dine kunder?
  F.eks. private kunder B2C, virksomheder B2B eller uddannelsesinstitutioner. Jo mere specifik du kan blive, desto bedre kan du indfange din målgruppe.

Hvis du vælger iværksætterpakken hos KommuniCare, er det en fordel, at du har beskrevet de tre ovenstående spørgsmål, som danner grundlag for vores samarbejde om at få din virksomhed op at stå. Jeg guider dig fx også med at søge et CVR nr.

KommuniCare hjælper dig med at gøre din idé til virkelighed
Jeg deler ud af min viden og mine erfaringer med at starte egen virksomhed. Startpakken består af 1,5 time sammen med mig samt tre forskellige værktøjer, som du arbejder med. De tre værktøjer består af en Mini-Forretningsplan, en Drejebog til udarbejdelse af dit personlige Vision Board samt et Skema til din personlige Idebank. Alle værktøjer er udarbejdet af KommuniCare. Jeg henvender mig primært til virksomheder med sundhedsfagligt fokus.

Som iværksætter har du mange kasketter på: Du er virksomhedsejer, du skal markedsføre og sælge dine produkter, og du skal brande din virksomhed på de sociale medier, som i dag udgør den største platform for social selling. Desuden skal du holde styr på indtægter og udgifter, skat, moms m.v. Når du har arbejdet med KommuniCares Mini-forretningsplan, er du allerede godt på vej.

Som selvstændig iværksætter er du ofte alene om at tage de væsentlige beslutninger. Derfor er det godt at danne netværk med andre iværksættere, som du kan udveksle erfaringer med. Jeg hjælper dig godt i gang og kan også henvise dig til givtige netværk for iværksættere.

Iværksætter startpakke:

 • Et introduktionsmøde
 • 1,5 times personlig sparring
 • KommuniCares miniforretningsplan – værktøj til strategisk planlægning
 • KommuniCare drejebog til udarbejdelse af dit personlige vision board
 • KommuniCares drejebog til udarbejdelse af din personlige idebank
 • Afklaring af din iværksætterdrøm
 • Opstart af virksomhed

”I forbindelse med udvikling af min virksomhed BOcoaching har jeg søgt sparring hos Kommunicare. Anne har med sin erfaring som iværksætter givet mig gode input til min virksomheds udviklingsproces. Det er således min oplevelse, at Kommunicare arbejder professionelt, kompetent og med stor grundighed. Tak for en seriøs sparring.”
Birthe Olsen, BO Coaching

Hermed mine bedste anbefalinger af kommuniCare for kompetent og brugbar vejledning i forbindelse med iværksætteri og oprettelse af forlag. Sagligt og professionelt. Tak til Anne 🙂

Mette Poulsen

Kontakt mig på tlf. 40 40 79 28 eller info.kommunicare@gmail.com og hør hvordan jeg kan hjælpe dig