Gennemskrivning – den store pakke

Styr på opgaven? I tvivl om hvordan du skriver en god, akademisk opgave? Hvad skal du være opmærksom på? Giver teksten mening for andre end dig? Og hænger indledningen sammen med konklusionen, eller har du mistet overblikket undervejs? Du har skrevet et udkast til en akademisk opgave og vil gerne sikre en høj kvalitet inden aflevering. Udover tegnsætning og grammatik ønsker du en mere dybdegående analyse på tværs af opgaven. Du finder tryghed i at vide, at din opgave er gennemarbejdet af en professionel, der tager udgangspunkt i dine krav og din konkrete opgave. Til dig anbefaler jeg den store pakke. Skab sammenhæng og rød tråd KommuniCare læser din tekst igennem og sikrer kongruens, så opgaven står skarpt og klar til aflevering. Det handler om, at få dit budskab tydeligt frem og at sikre den røde tråd. Udover korrekturlæsning og sprogvask, kommer jeg f.eks. med forslag til sproglige ændringer i din tekst og påpeger, hvis der er passager, der er svære at forstå. Ligeledes kigger jeg på, om indledningen hænger sammen med konklusionen, og hvordan analyseafsnittet rent faktisk svarer på problemformuleringen. Jeg kigger på, om du får svaret på alle spørgsmål, og om der er en rød tråd gennem hele opgaven. Vigtigt er også brugen af fagtermer og niveauet af sproget generelt. Jeg tager udgangspunkt i bogen ’Genvej til opgaveskrivning’  og IMRAD modellen forklaret heri. Som censor på sundhedsfaglige studier har jeg stor erfaring med vurdering af bacheloropgaver, master- og kandidatspecialer. Jeg ved derfor, hvad der lægges vægt på, og hvordan en god opgave skal skrues sammen. Vejledning foregår via mail. Jeg skriver direkte i det dokument, du sender til mig.  På den måde har du mine kommentarer på skrift. Har du efterfølgende brug for en mundtlig opfølgning, finder vi også ud af det. Få hjælp til:
  • Grammatik og tegnsætning
  • Dybdegående sætning- og afsnitanalyse
  • Skab sammenhæng og rød tråd fra start til slut
  • Gennemarbejdning på tværs af opgaven
  • Få budskabet frem klart og tydeligt
  • Opgaver på bachelor, diplom, master- og kandidatniveau
Ved bestilling af Gennemskrivning – den store pakke indbetales et á conto beløb på kr. 500,00. Du modtager en kvittering og beløbet fratrækkes den endelige faktura.

“Jeg benyttede Annes ekspertise i forbindelse med sprogvask af mit kandidatspeciale. Anne er super dygtig og professionel, og med Annes hjælp formåede mit speciale at blive opkvalificeret på rigtig mange måder. Jeg kan på det stærkeste anbefale Anne.” Parvin Sølvsteen 

“Vi fik en rigtig god feedback på vores bachelorprojekt af Anne – hun løftede sproget, kom med ændringsforslag og gode råd. Vi sendte opgaven til hende, og havde en rettet udgave to dage senere. Anne skal klart have en del af æren for vores karakter!”
Laura Budek
“I forbindelse med bachelor har vi brugt Anne til gennemlæsning og sprogvask. Anne er kompetent, grundig og hurtig – og vi har hende at takke for en god karakter! “
De varmeste anbefalinger herfra!
Signe Müller
Kontakt mig på tlf. 40 40 79 28 eller info.kommunicare@gmail.com og hør hvordan jeg kan hjælpe dig