Genvej til det gode bachelorforløb – E-bog


Nyland AH.
Genvej til det gode bachelorforløb
E-bog. KommuniCares Forlag 2019

Sideantal: 47 sider

PRIS: 100,- (inkl. moms ) Gratis levering

 


Genvej til det gode bachelorforløb handler om selve skriveprocessen, og bogen giver dig tips og gode råd til at strukturere arbejdet med dit bachelorprojekt. Bogen beskriver noget om de indledende overvejelser, tidshorisont, projektplanlægning og arbejdsstruktur.

For at gøre bogen så brugbar og autentisk som muligt får du egne og andres erfaringer med skriveprocessen og projektplanlægning, som understøttes af teori. Helt konkret får du tips og tricks fra Camilla Anker Dragsbæk og Alina Aiesha Khan, der er begge forsvarede deres bachelorprojekt primo januar 2019 samt sygeplejestuderende Christina Maria Heigren, der starter på 7. semester september 2019.

Med e-bogen følger tre forskellige planlægningsskemaer, der hjælper dig med at bevare overblikket i din skriveproces. Du finder skemaerne på www.kommunicare-consult.dk under menuen download. Skemaerne er udformet i et Word format, så du kan skrive direkte i dem.

Genvej til det gode bachelorforløb er tilegnet studerende på de mellemlange videregående sundhedsuddannelser, der skal i gang med at skrive bachelorprojekt.  Men andre studerende, der skal skrive bachelorprojekt, kan også finde inspiration i bogen.

Bogen er inddelt i fire hovedområder: 1) Overvejelser før du går i gang, 2) projektplanlægning og skriveproces, 3) Forberedelse til eksamen og 4) Formidling af dit bachelorprojekt.

Nedenfor kan du læse en anmeldelse af bogen

“Jeg har med begejstring læst ”Genvej til det gode bachelorforløb”. Kort, klart og præcist får du guidet studerende gennem processen at skrive bachelorprojekt, og jeg vil absolut anbefale de studerende at anvende dine tips.”
Bente Christine Reggelsen, Lektor, UC SYD – Institut for sundhedsuddannelse

Anmeldelse af Genvej til det gode bachelorforløb