Referencer

KommuniCare har udført opgaver for en række virksomheder:

Fonden De unge raske

Dualog – Samtale til forandring, Svendborg

1:30 Kommunikation

Specialuddannelsen i Psykiatri

Fælles Akut Modtage Afsnit (FAM), Odense Universitetshospital

Patienthotellet Odense Universitetshospital

Sundhedsuddannelsernes Forskningscenter, University College Lillebælt
University College Lillebælt, Videreuddannelse og Praksislæring, Odense
University College Lillebælt – sygeplejerskeuddannelsen i Odense
University College Lillebælt – sygeplejerskeuddannelsen i Vejle

Phigo Fine Luxury, Svendborg

Klinik Anja Winther, Svendborg

Svendborg Kommune

Middelfart Kommune

Faxe Kommune

Heiko Stumbeck

Det Radikale Venstre

Sådan siger kunderne:

“Jeg benyttede Annes ekspertise i forbindelse med sprogvask af mit kandidatspeciale.
Anne er super dygtig og professionel, og med Annes hjælp formåede mit speciale at blive opkvalificeret på rigtig mange måder. Jeg kan på det stærkeste anbefale Anne.”
Parvin Sølvsteen 

“Tak til KommuniCare og Anne for hjælpen med sprogvask og korrekturlæsning på Trines og mit kandidatspeciale omhandlende nyuddannede sygeplejersker og mentorernes oplevelser med oplæringsforløb og kvalificering af kompetencer i det specialiserede felt. Anne kom med konstruktivt blik på teksten og dermed fik Trine og jeg endnu en gang diskuteret de sætninger, som kunne give forståelsesproblemer. Så det er meget mere end bare at rette kommaer.
Vi vil gerne anbefale KommuniCare som sparringspartner i forbindelse med opgaveskrivning.”
Jette Lunderskov

“Jeg vil give min dybeste anbefaling. Anne, har været en fantastisk sparringspartner til at få udarbejdet et forbedret CV, ansøgning og ikke mindst LinkedIn profil. Anne, har været lydhør, støttende og autentisk i sin måde at møde mig på og har kunnet se de udfordringer, som jeg har stået med. Samtidig har samarbejdet været en øjenåbner for mine karrieremuligheder. Det kan jeg i høj grad takke, Anne for.  Det er ikke sidste gang, at jeg benytter mig af Annes kyndige hjælp og vejledning.”

Mette Dueholm Schmidt

“Skal jeg udgive noget, så skal det forbi KommuniCare, inden det kommer andre i hænde. KommuniCare er super anvendelig for både private og virksomheder, professionel og servicemindet! KommuniCare får den varmeste anbefaling herfra og er absolut pengene værd!.”
Betina Nielsen, sygeplejerske

”Fonden De unge raske har anvendt KommuniCare v/Anne Holm Nyland som samarbejdspartner i forbindelse med sprogvask af korrespondance.
KommuniCare er altid hurtig i tilbagemeldinger, meget professionel, velformuleret og engageret i de faglige opgaver virksomheden har løst for min fond.
Dertil kommer at Anne, bag virksomheden KommuniCare, er meget passioneret, en entreprenør der ser de huller den stillede opgave måtte omfatte, og løser dem på meget tilfredsstillende og professionel vis.

Annes engagement for at igangsætte, udvikle og implementere opgaver er enormt og med et stort hjerte for såvel formålet som opgaven. Som samarbejdspartner er Anne er et meget inspirerende menneske, og jeg ønsker Annes virksomhed stor succes og kan på det varmeste anbefale KommuniCare til opgaveløsninger i andre virksomheder.”
Fonden De unge raske, v/Lene Winifred Larsen, 
stifter og direktør

” I forbindelse med opgaveskrivning, valg af litteratur til opgaver, artikelskrivning og ikke mindst til udformning af CV har jeg draget stort nytte af Annes dygtige, fokuserede og behagelige måde at vejlede på.
I sin professionelle vejledning er Anne fantastisk til at skabe dialog og skabe plads til refleksion.
Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med KommuniCare”.
Anette Christensen

“Anne er super kompetent og dygtig!
Jeg har brugt hende som sparringspartner under mit studie, hvor hun har været uundværlig. Hun har altid et godt råd eller nye muligheder parat, som giver inspiration til det videre forløb, hvad enten man skal til mundtlig eller skriftlig eksamen.”
Christina Maria Heigren

“Jeg har samarbejdet og sparret med KommuniCare (Anne Holm Nyland) i forskellige sammenhænge. KommuniCare er en virksomhed som står for kvalitet, professionalisme og troværdighed. Der er altid hurtig responstid og KommuniCare leverer uddybende og gennemarbejdede svar. KommuniCare vil være en naturlig valgmulighed, hvis jeg igen skal bruge en samarbejdspartner indenfor det sundhedsfaglige område.”
Erik Bergenhagen, Svendborg

“Jeg har brugt KommuniCare til sprogvask af mit Kandidat speciale. Anne har udført opgaven meget professionelt og til tiden. Desuden har Anne skrevet kommentarer til opgaven, de steder jeg med fordel har kunnet præcisere eller formulere mig skarpere. Det har været til stor hjælp. KommuniCare kan varmt anbefales til sprogvask af specialer og får på baggrund heraf 5 stjerner.”
Ann Madsen

“Jeg har samarbejdet med Anne fra Kommunicare om flere opgaver: Artikelskrivning, workshop om kritisk læsning af forskningslitteratur, udarbejdelse af uddannelsesprogrammer, kompetenceudvikling m.m. Der er god økonomi i at købe hjælp til enkelte opgaver, særligt når jeg ved, at det gøres med stor omhu og høj kvalitet i samarbejde med mig som kunde.  Så  bliver det i sidste ende det output, som passer til mine behov og ønsker”.
Charlotte Mose, oversygeplejerske FAM, Odense Universitetshospital