Referencer

KommuniCare har udført opgaver for en række virksomheder:


Fonden De unge raske

 


Dualog – Samtale til forandring, Svendborg

 


1:30 Kommunikation

 


Specialuddannelsen i Psykiatri

 


Fælles Akut Modtage Afsnit (FAM), Odense Universitetshospital

 


Patienthotellet Odense Universitetshospital

 


Sundhedsuddannelsernes Forskningscenter, University College Lillebælt
University College Lillebælt, Videreuddannelse og Praksislæring, Odense
University College Lillebælt – sygeplejerskeuddannelsen i Odense
University College Lillebælt – sygeplejerskeuddannelsen i Vejle

 


Phigo Fine Luxury, Svendborg

 


Klinik Anja Winther, Svendborg

 


Svendborg Kommune

 


Middelfart Kommune

 


Faxe Kommune

 


Heiko Stumbeck

 


Det Radikale Venstre

 

 

Sådan siger kunderne:

“Jeg vil give min dybeste anbefaling. Anne, har været en fantastisk sparringspartner til at få udarbejdet et forbedret CV, ansøgning og ikke mindst LinkedIn profil. Anne, har været lydhør, støttende og autentisk i sin måde at møde mig på og har kunnet se de udfordringer, som jeg har stået med. Samtidig har samarbejdet været en øjenåbner for mine karrieremuligheder. Det kan jeg i høj grad takke, Anne for.  Det er ikke sidste gang, at jeg benytter mig af Annes kyndige hjælp og vejledning.”
Mette Dueholm Schmidt

“Skal jeg udgive noget, så skal det forbi KommuniCare, inden det kommer andre i hænde. KommuniCare er super anvendelig for både private og virksomheder, professionel og servicemindet! KommuniCare får den varmeste anbefaling herfra og er absolut pengene værd!.”
Betina Nielsen, sygeplejerske

”Fonden De unge raske har anvendt KommuniCare v/Anne Holm Nyland som samarbejdspartner i forbindelse med sprogvask af korrespondance.
KommuniCare er altid hurtig i tilbagemeldinger, meget professionel, velformuleret og engageret i de faglige opgaver virksomheden har løst for min fond.
Dertil kommer at Anne, bag virksomheden KommuniCare, er meget passioneret, en entreprenør der ser de huller den stillede opgave måtte omfatte, og løser dem på meget tilfredsstillende og professionel vis.

Annes engagement for at igangsætte, udvikle og implementere opgaver er enormt og med et stort hjerte for såvel formålet som opgaven. Som samarbejdspartner er Anne er et meget inspirerende menneske, og jeg ønsker Annes virksomhed stor succes og kan på det varmeste anbefale KommuniCare til opgaveløsninger i andre virksomheder.”
Fonden De unge raske, v/Lene Winifred Larsen, stifter og direktør

” I forbindelse med opgaveskrivning, valg af litteratur til opgaver, artikelskrivning og ikke mindst til udformning af CV har jeg draget stort nytte af Annes dygtige, fokuserede og behagelige måde at vejlede på.
I sin professionelle vejledning er Anne fantastisk til at skabe dialog og skabe plads til refleksion.
Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med KommuniCare”.
Anette Christensen

 
“Jeg har samarbejdet og sparret med KommuniCare (Anne Holm Nyland) i forskellige sammenhænge. KommuniCare er en virksomhed som står for kvalitet, professionalisme og troværdighed. Der er altid hurtig responstid og KommuniCare leverer uddybende og gennemarbejdede svar. KommuniCare vil være en naturlig valgmulighed, hvis jeg igen skal bruge en samarbejdspartner indenfor det sundhedsfaglige område.”
Erik Bergenhagen, Svendborg

“Jeg har brugt KommuniCare til sprogvask af mit Kandidat speciale. Anne har udført opgaven meget professionelt og til tiden. Desuden har Anne skrevet kommentarer til opgaven, de steder jeg med fordel har kunnet præcisere eller formulere mig skarpere. Det har været til stor hjælp. KommuniCare kan varmt anbefales til sprogvask af specialer og får på baggrund heraf 5 stjerner.”
Ann Madsen

“Jeg har samarbejdet med Anne fra Kommunicare om flere opgaver: Artikelskrivning, workshop om kritisk læsning af forskningslitteratur, udarbejdelse af uddannelsesprogrammer, kompetenceudvikling m.m. Der er god økonomi i at købe hjælp til enkelte opgaver, særligt når jeg ved, at det gøres med stor omhu og høj kvalitet i samarbejde med mig som kunde.  Så  bliver det i sidste ende det output, som passer til mine behov og ønsker”.
Charlotte Mose, oversygeplejerske FAM, Odense Universitetshospital