Priser

Dit behov for rådgivning, vejledning og sprogvask kan være forskelligt, derfor tilbyder jeg forskellige pakker. Du kan se mere om pakkerne under YDELSER.
Der ydes 10% studierabat på udvalgte ydelser til prægraduatstuderende med gyldigt studiekort.

Korrekturlæsning – den lille pakke Pr. normalside
Én normalside er 2.400 tegn inkl. mellemrum. Minimumsbestilling er 5 sider.
Der opkræves et á conto beløb på kr. 500,00 som fratrækkes den endelige faktura

Studerende
(- 10 %)
kr. 56,50

Privatkunde
(inkl. moms)
kr. 62,50

Erhvervskunde
(ekskl. moms)
kr. 62,50

Gennemskrivning – den store pakke
Pr. normalside

Én normalside er 2.400 tegn inkl. mellemrum.
Minimumsbestilling er 5 sider.
Der opkræves et á conto beløb på kr. 500,00 som fratrækkes den endelige faktura

Studerende
(- 10 %)
kr. 101,50

Privatkunde
(inkl. moms)
kr. 112,50

Erhvervskunde
(ekskl. moms)
kr. 112,50

Vejledning og rådgivning
Pr. time

Studerende
(- 10 %)
kr. 957

Privatkunde
(inkl. moms)
kr. 1.063

Erhvervskunde
(ekskl. moms)
kr. 1.063

Klippekort til vejledningstimer
Forudbetalte timer med 10% rabat

3 timer
5 timer
Klippekortene er gyldige 6 mdr. fra købsdato.

Privatkunde
(inkl. moms)

kr. 2.870
kr. 4.800

Erhvervskunde
(ekskl. moms)

kr. 2.870
kr. 4.800

Kørselstakst
Pr. km fra Vindebyørevej 26, 5700 Svendborg tur/retur. Ekskl. moms.

kr. 3,54

Udgivelser

Genvej til opgaveskrivning

Ved køb af 1 bog:
kr. 235,00
(inkl. ekspedition)

Ved køb af 2 bøger:
kr. 415,00
(inkl. ekspedition)

Ved køb af mere end 3 bøger:
kontakt venligst KommuniCare for korrekt pris

Genvej til det gode CV

kr. 70,00
(gratis levering)

Genvej til notateknik

kr. 50,00
(gratis levering)

Genvej til det gode bachelorforløb

kr. 100,00
(gratis levering)

Model IMRAD

kr. 35,00
(inkl. levering)

Model Evidensbaseret Praksis

kr. 35,00
(inkl. levering)

Citatkort 3 stk.

kr. 35,00
(inkl. levering)

forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Private

KommuniCare v/Anne Holm Nyland Vindebyørevej 26 5700 Svendborg Mobil: 40407928 www.kommunicare-consult.dk CVR: 34837678 Jeg vil bede dig om at læse hele dokumentet! Alle aftaler er bindende. Vejledning og rådgivning via klippekort udløbet et år efter faktureringsdatoen. Du kan til enhver tid få oplyst mine ferieplaner, ligesom jeg sætter et autosvar på mailen, når jeg holder ferie. Betaling Du kan betale via bankoverførsel til konto 4580 4580100201 eller via Mobile Pay til mobil nr.: 40 40 79 28. Bøger og klippekort betales forud. Du får en faktura tilsendt på den mail, du opgiver i online bestillingsfeltet, straks efter jeg har modtaget din betaling. Andre produkter sendes hurtigst muligt og faktura vedlægges. Timebetalte opgaver betales enten med klippekort eller efter løbende timebetaling. Opgaver eller vejledning, hvor jeg kan hjælpe dig på en time løses inden for 48 hverdagstimer. Dog under forudsætning af, at jeg kan komme i kontakt med dig, hvis det er nødvendigt. 48 timers reglen ophæves, når jeg er syg eller har ferie. Betalingsfrist er 8 dage (undtaget er e-bøger og køb af klippekort, hvor betalingen finder sted med det samme). Ved for sen betaling tillægges et rykkergebyr på kr. 100,00. Tidsforbrug Jeg noterer dit forbrug per påbegyndte kvarter. Jeg runder op til nærmeste halve time på din faktura. Mindste fakturerede beløb er en time. I arbejdstiden indgår vejledning/rådgivning i løbet af opgaven, research, forberedelse, møder, telefonsamtaler, mail-korrespondance, administration mm. Hvis jeg modtager materialet til den opgave, jeg skal løse for dig så sent, at jeg ikke kan overholde den aftalte tid for tilbagemelding og dermed skal arbejde weekend og helligdage, kommer der et tillæg på 50 %. Akuttillæg Har du brug for, at jeg arbejder med din opgave samme dag, du sender materialet, sker det mod et tillæg på 50 %. Det gælder også, hvis du undervejs i processen finder ud af, at mit arbejde skal være færdigt til en bestemt dato, uden at vi aftalte denne dato, da jeg begyndte på opgaven. Har du fx et klippekort trækker jeg halvanden time per brugt time. Aflysninger Du har mulighed for at ændre tider for aftale frem til 24 hverdagstimer før aftalen finder sted. Aftaler der aflyses eller ændres herefter uanset grund, faktureres således:
  • Telefonvejledning faktureres med en halv time
  • Aftalt vejledning faktureres med en time
For alle klippekort gælder Klipperkortet betales, før jeg begynder på opgaven. Det udstedes personligt og kan ikke sælges til andre. Det er muligt at købe et klippekort som en gave. Du kan til enhver tid få oplyst, hvor mange timer du har tilbage på dit klippekort. For øvrige produkter i webshoppen gælder: Bøger betales forud. Når jeg har registreret din betaling, sender jeg et link til den e-mailadresse, du har oplyst i online bestillingsfeltet. Linket er personligt og må efter gældende regler, jf. Dansk Lov om ophavsret, ikke videresendes til andre personer. Kopi af bøger, eller dele af bøger, er i henhold til dansk lov om ophavsret ikke tilladt uden forudgående aftale med forlaget (gives der tilladelse indberettes kopiering til Copydan Tekst & Node). Den oplyste pris er inkl. moms, men ekskl. levering, emballage og porto. Model for Evidensbaseret praksis med manual sendes snarest muligt efter, jeg har modtaget din onlinebestilling. Faktura vedlægges. Den oplyste pris er inkl. moms, men ekskl. levering, emballage og porto. Forsendelse Bestilte varer via webshoppen (dog undtaget e-bøger) sendes med Post Nord eller GLS. Ansvar Jeg eller mine samarbejdspartnere kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af vores arbejde eller vejledning. Jeg kan ikke garantere nogen resultater (fx karakterer eller lign.). Ophavsret Når jeg hjælper dig med at redigere en tekst eller vejleder på artikel- og opgaveskrivning, må du bruge materialet, alt det du vil. Når du køber mine produkter, har jeg ophavsretten. Du må derfor ikke dele produktet med andre. Øvrigt Alle aftaler er bindende, så der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser eller produkter. Er du usikker på om jeg kan hjælpe dig er du velkommen til at sende mig en mail eller at ringe til mig mhp. afklarende spørgsmål. Første henvendelse er gratis. Herefter faktureres dit forbrug af min tid.

Forretningsbetingelser Erhverv

KommuniCare v/Anne Holm Nyland Vindebyørevej 26 5700 Svendborg Mobil: 40407928 www.kommunicare-consult.dk CVR: 34837678 Jeg vil bede dig om at læse hele dokumentet! Alle aftaler er bindende. Vejledning og rådgivning via klippekort udløbet et år efter faktureringsdatoen. Du kan til enhver tid få oplyst mine ferieplaner, ligesom jeg sætter et autosvar på mailen, når jeg holder ferie. Betaling Du kan betale via bankoverførsel til konto 4580 4580100201 eller via Mobile Pay til mobil nr.: 40 40 79 28. E-bøger og klippekort betales forud. Du får en faktura tilsendt på den mail, du opgiver i online bestillingsfeltet, straks efter jeg har modtaget din betaling. Andre produkter sendes hurtigst muligt og faktura vedlægges. Timebetalte opgaver betales enten med klippekort eller efter løbende timebetaling. Opgaver eller vejledning, hvor jeg kan hjælpe dig på en time løses inden for 48 hverdagstimer. Dog under forudsætning af, at jeg kan komme i kontakt med dig, hvis det er nødvendigt. 48 timers reglen ophæves, når jeg er syg eller har ferie. Betalingsfrist er 8 dage (undtaget er bøger og køb af klippekort, hvor betalingen finder sted med det samme). Ved for sen betaling tillægges et rykkergebyr på kr. 150,00. Tidsforbrug Jeg noterer dit forbrug per påbegyndte kvarter. Jeg runder op til nærmeste halve time på din faktura. Mindste fakturerede beløb er en time. I arbejdstiden indgår vejledning/rådgivning i løbet af opgaven, research, forberedelse, møder, telefonsamtaler, transport, mailkorrespondance, administration mm. Skal jeg arbejde for dig i weekender eller på helligdage kommer et tillæg på 50 %. Hvis jeg modtager materialet til den opgave, jeg skal løse for dig så sent, at jeg ikke kan overholde den aftalte tid for tilbagemelding og dermed skal arbejde om aftenen, kommer der et tillæg på 50 %. Akuttillæg Har du brug for, at jeg arbejder med din opgave samme dag, du sender materialet, sker det mod et tillæg på 50 % på timeprisen. Det gælder også, hvis du undervejs i processen finder ud af, at mit arbejde skal være færdigt til en bestemt dato, uden at vi aftalte denne dato, da jeg begyndte på opgaven. Har du fx et klippekort trækker jeg to timer per brugt time. Aflysninger Du har mulighed for at ændre tider for aftale frem til 24 hverdagstimer før aftalen finder sted. Aftaler der aflyses eller ændres eller ændres herefter uanset grund, faktureres således:
  • Telefonvejledning faktureres med en halv time
  • Aftalte fysiske møder eller andre aktiviteter faktureres med en time
For alle klippekort gælder: Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven. Det udstedes personligt og kan ikke sælges til andre. Det er muligt at købe et klippekort som en gave. Du kan til enhver tid få oplyst, hvor mange timer du har tilbage på dit klippekort. For øvrige produkter i webshoppen gælder: Bøger betales forud. Når jeg har registreret din betaling, sender jeg et link til den e-mailadresse, du har oplyst i online bestillingsfeltet. Linket er personligt og må efter gældende regler, jf. dansk lov om ophavsret, ikke videresendes til andre personer. Kopi af bøger, eller dele af bøger, er i henhold til dansk lov om ophavsret ikke tilladt uden forudgående aftale med forlaget (gives der tilladelse indberettes kopiering til Copydan Tekst & Node). Den oplyste pris er inkl. moms, men ekskl. levering, emballage og porto. Model for Evidensbaseret praksis med manual sendes snarest muligt efter, jeg har modtaget din onlinebestilling. Faktura vedlægges. Den oplyste pris er inkl. moms, men ekskl. levering, emballage og porto. Forsendelse Bestilte varer via webshoppen sendes med Post Nord eller GLS. Workshops Alle priser er ekskl. transporttid, transport faktureres efter statens takster pr. kørte km. Den oplyste pris på workshoppen er ekskl. moms. Workshops og anden undervisning der aflyses mindre end 14 dage før workshop/undervisning skal finde sted faktureres med 50 % af beløbet, da jeg allerede har lagt arbejde i den pågældende opgave. Workshops faktureres umiddelbart efter afholdelsen. Undervisning/oplæg Alle priser er ekskl. transporttid, transport faktureres efter statens takster på kr. 3,63 pr. kørte km. Den oplyste pris på opgaven er ekskl. moms. Ansvar Jeg eller mine samarbejdspartnere kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af vores arbejde eller vejledning. Jeg kan ikke garantere nogen resultater (fx karakterer eller lign.). Ophavsret Når jeg hjælper dig med at redigere en tekst, udarbejder et kompetenceudviklingsforløb eller en projektbeskrivelse, må du bruge materialet, alt det du vil. Når du køber mine produkter, har jeg ophavsretten. Du må derfor ikke dele produktet med andre. Øvrigt Pris for kørsel er Statens gældende takster pr. km, der tillægges timetaksten. Alle aftaler er bindende, så der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser eller produkter. Er du usikker på om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at sende mig en mail eller at ringe til mig mhp. afklarende spørgsmål. Første henvendelse er gratis. Herefter faktureres dit forbrug af min tid.