CV og jobsøgning

Hvad er din strategi?
Jobsøgning er ikke kun et godt udarbejdet CV og en god ansøgning. Det er også måden, hvorpå det leveres og hele forberedelsen op til. Hvem vil du kontakte hvornår? Er det bedst at ringe, e-maile eller møde op personligt? Opfordret eller uopfordret? Start med drømmejobbet eller saml erfaring først?

Et skarpt og målrettet CV er et godt fundament
Mange skænker ikke deres CV mange tanker, før de pludselig står og skal bruge det i forbindelse med en jobansøgning, en ansøgning til et studie eller til et studieophold. Det resulterer ofte i et utilstrækkeligt eller sjusket CV, fordi det skal udarbejdes i hast.

Fakta er, at mange arbejdsgivere læser dit CV, før de læser din ansøgning. Vækker dit CV interesse og nysgerrighed, læses din ansøgning. Derfor er et målrettet og skarpt CV døren ind til selve samtalen.

Jeg hjælper dig med at udarbejde et CV og formulere en god ansøgning, der er målrettet det job eller den uddannelse, du søger. Jeg tager udgangspunkt i e-bogen Genvej til det gode CV .

Få hjælp til:

  • Udarbejdelse af et målrettet CV
  • En god ansøgning, hvor du har fokus på det job, eller den uddannelse du søger
  • Et klart og velformuleret sprog
  • Kompetenceafklaring
  • Jobsøgningsstrategier

Jeg har samarbejdet og sparret med Anne Holm Nyland fra KommuniCare med det formål at få optimeret mit CV og min ansøgning. Der var altid hurtig esponstid og KommuniCare leverede gode og uddybende løsninger og svar, hvilket har løftet min ansøgnig proces i al almindelighed.
Jeg vil gerne anbefale KommuniCare til dem, som ønsker at få kvalitetssparring og rådgivning om udarbejdelse af et skarpt materiale og og en  jobsøgningsstrategi.”
Martin Schuster

“Jeg vil give min dybeste anbefaling. Anne, har været en fantastisk sparringspartner til at få udarbejdet et forbedret CV, ansøgning og ikke mindst LinkedIn profil. Anne, har været lydhør, støttende og autentisk i sin måde at møde mig på og har kunnet se de udfordringer, som jeg har stået med. Samtidig har samarbejdet været en øjenåbner for mine karrieremuligheder. Det kan jeg i høj grad takke, Anne for.  Det er ikke sidste gang, at jeg benytter mig af Annes kyndige hjælp og vejledning.”
Mette Dueholm Schmidt

“Tusind tak for et fantastisk samarbejde og sparring ifm. at få målrettet og struktureret en jobansøgning og mit CV. Du har i processen lyttet, læst og spurgt med indlevelse og interesse, men samtidig været ærligt rådgivende, korrigerende og fokuseret på produktet. Du har givet særdeles hurtig mundtlig og skriftlig feedback på mine oplæg, og KommuniCare’s E-bog: ”Genvej til det gode CV” gav mig et solidt udgangspunkt og brugbare input til den struktur, som et målrettet CV bør have. Samtidig har du med stor erfaring og menneskelig indsigt udfordret mig og lært mig nyt om mig selv. Faktisk har du ageret som både vejleder og mentor. Du påpegede muligheder og potentialer, hvor jeg selv havde mistet overblikket, og sammen lagde vi et nyt puslespil, der styrkede mit selvbillede og min selvtillid. Dét kunne aflæses i det endelige produkt. Og dét styrkede mig til de efterfølgende jobsamtaler, som du også har fulgt op på og ydet sparring til. De allerbedste og varmeste anbefalinger til KommuniCare.”
Tine Birkebæk

Kontakt mig på tlf. 40 40 79 28 eller info.kommunicare@gmail.com og hør hvordan jeg kan hjælpe dig