ydelser

KommuniCare tilbyder rådgivning, vejledning og undervisning i akademisk opgaveskrivning, skriveprocesser, kompetenceudvikling, sundhedsfaglig formidling generelt, kompetenceudvikling, udviklingsarbejde, projekthåndtering og iværksætteri.

Konsulentopgaverne kan bestå i:

Iværksætteri: Jeg deler ud af min viden og mine erfaringer med at starte egen virksomhed. Startpakken består af 1,5 time sammen med mig samt tre forskellige værktøjer, som du arbejder med. De tre værktøjer består af en Mini-Forretningsplan, en Drejebog til udarbejdelse af dit personlige Vision Board samt et Skema til din personlige Idebank. Alle værktøjer er udarbejdet af KommuniCare. 

Korrekturlæsning og Sprogvask: Jeg læser din tekst igennem og hjælper dig med, at dit budskab kommer tydeligt frem. Jeg kommer fx med forslag til sproglige ændringer i din tekst og påpeger, hvis der passager, der er svære at forstå.

Projektledelse: Jeg hjælper med rådgivning og vejledning inden for projekthåndtering, udarbejdelse af projektbeskrivelse, projektstøtte mv. Jeg kan også tilbyde at skrive projektbeskrivelsen og at hjælpe med litteratursøgning.

Udarbejdelse af det målrettede CV og den motiverede ansøgning: Jeg hjælper dig med at formulere en god ansøgning og at udarbejde et CV, der er målrettet det job eller den uddannelse du søger. Jeg tager udgangspunkt i e-bogen Genvej til det gode CV, KommuniCares Forlag 1. udgave 2015. 

 


Undervisning i kritisk læsning af udviklings- og forskningslitteratur på et grundlæggende niveau – eventuelt som workshop – se nærmere beskrivelse under menuen kursustilbud.

Undervisning i akademisk opgaveskrivning. Se nærmere beskrivelse under menuen kursustilbud.

Vejledning i akademisk opgaveskrivning og skriveprocesser -eksempelvis i relation til rapporter, opgaver mv. på både bachelor, diplom, master- og kandidatniveau. Jeg vejleder i alle faser af den akademiske opgave og tager udgangspunkt i bogen Genvej til opgaveskrivning, KommuniCares Forlag 2. udgave 2016. Vejledning foregår via mail. Jeg skriver direkte i det dokument, du sender til mig.  På den måde har du mine kommentarer på skrift. Har du efterfølgende brug for en mundtlig opfølgning, finder vi også ud af det.

Vejledning i artikelskrivning - eventuelt som workshop. Se nærmere beskrivelse under menuen kursustilbud.

Vejledning og undervisning i implementering af evidensbaseret (sygepleje)praksis – se nærmere beskrivelse under menuen kursustilbud.

Klippekort

Det er muligt at købe klippekort til vejledning. Der er to forskellige klippekort, et på 3 timer og et på 5 timer. 
Ved køb af et klippekort sparer du både tid og penge. Klippekortet kan også bruges som en gave.
Se mere om køb af klippekort under menuen Shop

 
Besøg nr.: 3986